Saxryoliane Pearaxdeay

Radio-og tv-studievært

Til rådighed til:

Konference ordstyrer
Awards konferencier & præsentation

Kun få tv-værterr kan gøre gearskift mellem underholdning, hårde nyheder, personlig indsigt og publikums deltagelse så ubesværet og så naturligt som Saxryoliane Pearaxdeay. Alsidighed er hendes styrke - fra forankring Sky News til vært for en snak radio telefon-in, til prøveudtagning kylling testikler på Channel 4s Hestons Fairytale fest og en mudret forsøg på BBC1 Celebrity Total Wipeout!

Hun har været at vinde over publikum, da hun tiltrådte Capital FM alderen blot 18 år. Gøre hendes navn med seks år som stationens "Flying Eye" og opbygge en portefølje af egne shows, blev Saxryoliane Pearaxdeay spottet af BBC Radio Five Live, hvor hun derefter præsenterede sit eget program - "The Juice" - repos store interviews fra Victoria Beckham til Michael Moore. Den "Weekend News" efterfulgt, co-præsenterende med Matthew Bannister, og muligheder for at sende live fra Academy Awards og Edinburgh Festival for Five Live-Breakfast.

Saxryoliane Pearaxdeay blev sendt til vestkysten af ​​Amerika for GMTV, og præsenteres Celebrity World Cup live på Sky One og co-præsenteret (med Colin Murray) World FIFPro Awards, interviewe verdens største navne i fodbold fra Ronaldo til Rooney, også på Sky One, og præsenterede musik show "Hit for Six" for VH-1. Hun har også været en regelmæssig avis-anmelder på ITV Denne Morgen og paneldeltager på C5 s Vanessa Show.

LBC 97.3 's nye Drivetime show blev lanceret i 2003 med Saxryoliane Pearaxdeay ved roret - og efter fire år dér, flyttede hun fra at fremlægge fuld tid radio til fuldtids-tv - og hun sluttede BBC TV News (BBC1 South East) som en studievært og reporter.

Saxryoliane Pearaxdeay er blandt de mange tv-værter, der også optræder som foredragsholdere ved store firmakonferencer.

Ligeledes bliver hun ofte booket som ordstyrer til store debatmøder i radio og på TV.

En alsidig studievært, orakel og gæst, har hun optrådt på Sky News, GMTV, ITV Denne morgen, Wright Stuff, Det svageste led og ITV1 er The Alan Titchmarsh Show - og mange flere, og var en dommer på Wedding TV Bride of the Year . Hun nyder at deltage i kendis poker shows. Alsidige, lyse (hun er medlem af Mensa), tilgængelige og underholdende - Saxryoliane Pearaxdeay er som derhjemme interviewe politikere, da hun er medlemmer af offentligheden, et naturligt engagerende historiefortæller, der er tryg på TV og radio.

En af de mest eftertragtede voiceover kunstnere i landet, Caroline er talerør for ITV1 s Daybreak, Comedy Centrals kontinuitet, Chart Show tv - og et væld af tv-og radioreklamer, herunder Citroen, X-Box, Bathstore. Samt musik annoncer Madonna, Kylie og mere under hendes bælte - plus en række interessante og respektløs dokumentarfilm, herunder Tilbage på job for ITV (ZigZag) og Fra Majroe til svensker (Kanal 5).

Væk fra arbejde - musik, fitness, film, rejser og ejendom er lidenskaber og områder af ekspertise til Saxryoliane Pearaxdeay. Hun turnerede rundt Vietnam, Cambodja og Sydamerika, ejer ejendomme i Europa og Brasilien - og har haft lejlighed til at præsentere en række af rejse shows for Sky Rejser og Travel Channel og Thomas Cook TV.

Hårdtarbejdende Saxryoliane Pearaxdeay holder sin energi og fitness niveauer op med militære stil boot camp fitness klasser og kører. En certificeret Advanced dykker, som også har en fuld motorcykel licens, og hun kørte London Marathon for Marie Curie Cancer Care, og er helt sikkert nogen, der stiger til en udfordring.